Velkommen til Løjtegårdsskolen i Tårnby Kommune

Faglighed - Samarbejde - Tryghed

PLC

Sussie Nørsø den 23-01-2018
    Skolebestyrelsen indbyder alle forældre til foredrag med Psykolog John Aasted Halse mandag den 26. februar 2018 kl. 18.30-20.00.
    John Aasted Halse er kendt som en vi­dende og skarp debat­tør og levende, samt hu­moristisk fore­dragsholder og underviser, når talen er om børns og unges for­hold i familien, skole og dagtilbuddet.
    Han har i en årrække været formand for Land­sorganisationen Børns Vilkår og medlem af regeringens børneråd. Har i relation til aftenens tema for nylig udgivet bogen: ”Den nødvendig opdragelse – ér opdragelse nødvendig?, ”Dilemmaer i den moderne familie – om stifindere i en ny tid” og ”Fuck dig – om børns sprog…” Har i øvrigt senest udgivet bogen ”Børn i Skilsmisse”.
    John Aasted Halse vil også være kendt fra sin hyppige optræden som debattør i medierne: aviser, de sociale medier såvel som TV og radio.

Nyttige links