Indskrivning til 0. klasse

Generelt om indskrivning og optagelseskriterier kan ses på kommunens hjemmeside - læs mere her

Indskrivning til 0. klasse med skolestart august 2017/2018.

Er dit barn fra årgang 2011, starter undervisningspligten pr. 1.8.2017.

Ultimo oktober fremsendes brev til alle skolepligtige fra årgang 2010 og 2011, der ikke er tilmeldt skole, med nærmere oplysning om indskrivning til skole.

Søger I om plads til jeres barn på en anden skole end distriktsskolen, på privatskole eller skoleudsættelse, skal I oplyse herom ved skoleindskrivningen. Ved ønske om skoleudsættelse skal der også udfyldes et skema, som udleveres i børnehaven.

Tilmelding til 0. klasse sker digitalt på Tårnby Kommunes hjemmeside www.taarnby.dk  i ugerne 45-47.

Direkte link til indskrivningen her

Spørgsmål vedrørende indskrivning kan rettes til skolens kontor mandag til fredag i åbningstiden (kl. 8.00 - 15.30).

Mandag den 14.11.2016 vil der være åbent på kontoret til kl. 17.00, hvor der vil være mulighed for hjælp til digital indskrivning. Husk i den forbindelse at medbringe NEM-ID.

Linket med ønske om SFO, som står i forlængelse af den digitale indskrivning virker desværre ikke. Ønsker til valg af SFO kan i stedet noteres under feltet bemærkninger.

Øvrig information

Præsentation fra informationsaften afholdt på Løjtegårdsskolen tirsdag den 11. oktober 2016 for forældre til 5-6 årige børn, der skal starte 0. klasse i skoleåret 2017-2018 kan ses her.